Fallsikringssystemer for tak, vegg og gulv

Føl deg fri, men likevel sikker med fallsikringssystemer og leidere fra Bretteville

Fall fra store høyder er en av de viktigste årsakene til alvorlige skader på arbeidsplassen. En pålitelig løsning som beskytter dine ansatte mot fall men ikke forstyrrer arbeidet som utføres er viktig når vi leverer fallsikringsystemer til våre kunder. Det finnes ikke en "one size fits all" løsning når det kommer til fallsikring og det beste systemet vil avhenge av en rekke forskjellige faktorer som både innebærer arbeidsoppgave og plassbegrensninger. Våre spesialister på fallsikringssystemer og leidere kan evaluere dine kriterier for å finne den beste løsningen for ditt bruk. 

Fallsikringssystemene vi leverer kan brukes innendørs og utendørs til sikring i tårn, piper, platåer eller ned i sjakter og rør. Systemet kan monteres på tak, vegg, under tak eller gulv. Vi leverer komplett system både når det gjelder leider og fallsikringsbane med sele og glider integrert. Vi har skinner som kan monteres på eksisterende stiger eller vi kan levere med integrerte trinn. 

Fallsikringsystemet er så enkelt og fleksibelt at du kan sette det sammen på hvilken måte du selv ønsker og kan males i farger som er tilpasset lokaler og bygninger du arbeider i. Med Fallsikringssystemer fra oss vil du føle deg fri, men samtidig sikker. Se også vårt utvalg av fallsikring og fallsikringsutstyr

Relaterte varer

Fallsikringssystem - Travspring permanent fallsikringsbane
Travspring, en permanent fallsikringsbane med mange bruksområder
Fallsikringssystem -Travsmart permanent fallsikringsbane
Travsmart,en permanent fallsikringsbane med smidig glider.
Fallsikringssystem -Travsafe permanent fallsikringsbane
Travsafe, en permanent fallsikringsbane med med dobbel wire
Fallsikringssystem - FABA fallsikringsskinner - og stiger

FABA fallsikring, Fallsikringsstige med integrert glider

Fallsikringssystem - vertikal fallsikringline for stige

Stopcable, en permanent fallsikringsbane for vertikalt bruk på stiger