0 Tilbudsforespørsel

Jekketralle med vekt - rustfri og vanntett

Jekketralle med vekt - rustfri og vanntett
Varenr.
wjekketrallevektrust
Kontakt oss
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Kvantumsrabatt

Loading...

Jekketralle med vekt - konstruert for å tåle et røft miljø - Velegnet for mat - og farmasøytisk industri

Rustfri jekketralle med vekt - Dette kan sies å være den beste løsningen på en jekketralle med vekt som kan benyttes i miljøer hvor god hygiene og sikkerhet står i fokus. Jekketrallevekten er rustfri med en høy IP grad på 68 som gjør den vanntett. På grunn av vektens nøyaktighet, dens vanntette funksjon og ikke minst at den er rustfri benyttes jekketrallen svært ofte både i forbindelse med matproduksjon og i farmasøytisk industri. Vekten har et multielektronisk veiesystem hvor du kan veie og lagre flere enheter av gangen og er svært enkel å bruke. Denne jekketrallevekten er svært enkel å bruke. Vekten er CE merket, EU godkjent og rammeverket har ekstra sterk rustfri beskyttelse som tilsvarer AISI 316. Det kan nevnes flere fordeler med denne jekketrallevekten som:

Løftekapasitet på 2000 kg

Lesbarhet 500 g

Veieindikator med IP 68 beskyttelse og AISI 660 rustfri beskyttelse

Kalibreres enkelt ved hjelp av tastaturet eller ved å koble til pc

Innebygget oppladbart batteri

40 timer batteritid eller en måned brukstid ved normal bruk

Advarsel om lavt batteri kommer opp

Løftepumpe i rutfritt stål

Veiesystemet har flere viktige og praktiske funksjoner som tarafunskjon,netto - og bruttofunksjon, print, nullstilling, Id nummerering, høyoppløselig veiing x 10, akkumulering, prosentandelsveiing og tellefunsksjon. Du kan i tillegg få ekstrafunskjoner som WI-Fi interface, radiokontroll, hukommelse med tid og dato og spesielle versjoner med høyere kapasiteter eller med høyoppløselig veiing. Vekten er utstyrt med 4 rustfrie veieceller som garanterer maksimal presisjon og har et stort bakgrunnsbelyst display som gir optimal avlesing av vekten i alle lysforhold. Målene på jekketrallen er 1180 x 550 x 80 mm.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×