Kranvekter til utleie

Kranvekter til utleie

Kvantumsrabatt

Loading...

Vekter til utleie - Kranvekter, veieceller og veiesjakler

Utleie av kranvekter og veiesjakler

Trenger du en kranvekt eller veiesjakkel enten det er for en dagsjobb eller for en lengre periode er vi behjelpelige med utleie av flere typer vekter. Alle våre vekter følger kravene til CE merking og EU godkjenning.Vektene kalibreres en gang i året slik at de til enhver tid er nøyaktige.

Noe av det vi kan tilby er:

Utleie av veiesjakler med radio

Utleie av veiesjakler med kabel og display

Utleie av kranvekter med og uten radiokontroll

Utleie av veieceller med og uten radio

Utleie av vekter med høy Ip grad og vanntette vekter

Stort spekter av kapasiteter fra 250 kg til 250 tonn

Utleievektene har god nøyaktighet, på 0,2% eller bedre. Hvis du ønsker en kranvekt for utleie som tåler røff behandling og har høy IP gradkan vi også tilby det. Kranvektene kan fåes med radio som har 80 meter rekkevidde. Veiesjakler kan fåes med og uten radio.Denne serien går fra 1-400 tonn med bedre enn +/- 1% nøyaktighet. Rekkevidde på radio er opp til 150 meter og arbeidstemperaturen er -20 til 60 grader. IP graden på disse er 66. Veiesjaklene kan leveres med roterende hylse for stabilisering av lasten. Så kalt "bobbin"

leievektutleiekranvektØnsker du en enkel og rimelig vekt kan vi også tilby det. Denne vekten har kun avlesning på displayet og har kapasitet fra 0,5 til 20 tonn. IP grad på 65 og arbeidstemperatur  mellom -10 og +40 grader. Nøyaktighet på 0,8% eller bedre.

For å få det beste ut av en kranvekt har vi for utleie Dynafor LLXH som har den siste teknologien innen lastelenker. Displayet er avtagbart og har 2 veis trådløs overføring mellom lastelenken og radioen.Vekten har en nøyaktighet på 0,2% og en IP grad på 65. Det er også mulig å få alle modellene i IP67 tettningsgrad. Radioen har en rekkevidde på 80 meter begge veier. Radioen kan brukes på flere lastelenker samtidig. Den kan vise vekten på opptil 4 stk samtidig og summerer vekten. Kapasiteten på vektene kommer i 15,25,50,100 og 250 tonn. Vi har utviklet en ny transportboks som er meget solid og robust. Denne kommer standard med LLXh 50t og passer også til 15 og 25t versjonen også. Ønsker du en lignende vekt i mindre kapasitet har vi LLX2 også i vårt sortiment.

Både sjakler og kranvekter med lav egenvekt blir levert med koffert slik at det er enkelt å bære med seg rundt.

Ønsker du å leie en kranvekt, veiesjakkel eller veiecelle kontakt oss idag og vi gir

Kontakt oss
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden