0 Tilbudsforespørsel

Batteridrevet vakuumløfter for løft av betong og stålplater

Batteridrevet vakuumløfter for løft av betong og stålplater
Varenr.
WAL-Megavac24000
Produktnavn:AL-MEGAVAC 24000
Text promo line 1:Kapasitet opp til 24000 kg
Text promo line 2:Designet for løft av tunge betongblokker
Kontakt oss
*

Kvantumsrabatt

Loading...
Vakuumløfter for enkel og effektiv håndtering av betong, stålplater og lignende

AL-Mega Vac 24000 er designet for å løfte tunge betongblokker, stålplater og lignenede opp til 24000 kg. Vakuumløfteren er batteridrevet og kan henges opp i mobilkraner eller lignenede løfteanordninger. Den er ideell å bruke på byggeplasser hvor det ikke er tilgang til strøm.

Vakuumløfteren er helt uten kabler og slanger og drives av er 12 volts batteri. Den har sparefunskjon på batteriet og automatisk start og stop funksjon. Med en batterilader som er inkludert kan batteriet lades opp på få timer. AL-Mega Vac 24000 har et fullstendig lukket vakuumsystem som hindrer tap av vakuum ved strømsvikt, samt akustisk og visuell alarm ved lite vakuum. Sugekopper kan leveres som runde, firkantet eller tilpassset for løft av kantsten. De kan leveres i ulike størrelser og har ulike kapasiteter.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×