0 Tilbudsforespørsel

Bensindrevet vakuumløfter for entrepenører

Bensindrevet vakuumløfter for entrepenører
Varenr.
AL-Typhon1000
Produktnavn:AL - TYPHOON 1000
Text promo line 1:Ekstra stor vakuumpumpe for porøse overflater
Text promo line 2:Kapasitet på 1000 kg

Kvantumsrabatt

Loading...
Ekstra stor vakuumpumpe

AL - Typhoon 1000 har løftekapasitet på 1000 kg. Med ekstra stor vakuumpumpe klarer den å løfte porøse flater som for eksempel betonfliser. Den nyutviklede vakuumløfteren anbefales til entrepenører, anleggsgartnere, kommuner og andre i byggeindustrien. Den er ideell for rask og presis opp og nedsenkning av fliser, betonkantsten og større elementer som trapper og store stålplater

.

Vakuumløfteren er helt uten kabler og slanger og drives av en Honda besninmotor. Den har en bensintank for flere timers bruk og et sikkerhetssystem bestående av manometer, vakuumtank, samt akustisk og visuell alarm ved for liet vakuum. Den er er robust og kompakt og har en dimensjon på 800 x 600 1250 mm og har automatisk vannutskiller. Kan leveres med 10 meter vakuumslange og lynkobling for enkel bytting av sugekopper.

    Spesialkompetanse innen løft og fallsikring

    Velkommen til Bretteville Taljer & Maskiner AS - en sertifisert virksomhet med spesialkompetanse innen løft. Vi leverer alt fra enkle kjettingtaljer til avanserte vinsjer, vakuumløftere og kranløsninger. Vårt firma leverer også løsninger innen fallsikringsbaner og fallsikringsutstyr.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×