0 Tilbudsforespørsel

Vakuumløfter for stein, fortausfliser og kantstein

Vakuumløfter for stein, fortausfliser og kantstein
Varenr.
WAL-Blazer2000
Produktnavn:AL-BLAZER 2000
Text promo line 1:Svingarm på 3000 mm rekkevidde
Text promo line 2:Løftehøyde på 1200 mm
Kontakt oss
*

Kvantumsrabatt

Loading...
Vakuumløfter for enkel håndtering av porøse betonfliser og kantstein

For enkel og effektiv håndtering av de mest porøse betonfliser og kantstein. Vakuumlørfteren har lynfunksjon for rask utskifting av sugekopper. Svingarmen har 3000 mm rekkevidde og arbeidsradius på 270 grader. Den har videre en totalhøyde på 2500 mm og løftehøyde på 1200 mm.

 

Ved utette fliser og stein vil vanligvis de fleste vakuumløftere kjøre med full omdreining som gir mye støy. Med Blazer 2000 vil litt mer enn tomgang være tilstrekkelig noe som gir svært lavt støynivå. Det er heller ingen friksjon i vakuumløftslangen når man løfter og senker og vakuumløfteren er svært enkel og fleksibel å posisjonere og flytte. Den kan leveres med vakuumløfteslange fra 100 - 120 - 140 - 160- 180 - 200Ø for løftekapasitet inntil 160 kg, noe som betyr at det kan leveres vakuumløfter til både små og store fliser, noe de fleste vakuumløftere ikke har muligheten til.

 

AL - Blazer 2000 anbefales til entrepenører, anleggsarbeidere, kommuner og for jobber i byggeindustrien. Den er ideell for rask opp og nedsenkning av fliser, stein, betonkantsten og større elementer som trapper og stålplater.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×