0 Tilbudsforespørsel

Om Bretteville Taljer & Maskiner AS

 

Bretteville Taljer & Maskiner AS er en avlegger av J.O Bretteville AS. Tom Oscar Bretteville gikk ut av sitt fars firma for å rendyrke løftekonseptet og har nå moderne tidsmessige lokaler på Grini Næringsgård, et steinkast fra Oslo.

 

Bretteville Taljer & Maskiner har levert profesjonelt løfteutstyr til norsk industri - energi og offshore basert virksomhet i 30 år. Vi leverer blant annet anerkjente produkter som Dynafor kranvekt, Tirfor wiretalje, Translyft løftebord, Liftket taljer og en rekke produkter fra franske Tractel som har produsert løfteutstyr siden 1941. 

Bretteville har med tiden opparbeidet seg et godt renome i bransjen og har levert store løfteanordinger til både land- og offshorebasert industri, som for eksempel til ledende offshore bedrifter, entrepenører og mekaniske verksteder. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og fallsikring, samtidig som vi har beholdt gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. 

Samtidig med å være en salgsorganisasjon hvor spesialkompetansen ligger innen løft er vi også en serviceorganisasjon som både har teknisk kompetanse på huset og i tillegg et stort nettverk av teknikere og samarbeidspartnere som hjelper oss. Når det gjelder kalibrering og service av kranvekter har vi blant annet vårt eget kalibreringsverksted med en godkjent kalibreringsmaskin hvor vi både kalibrerer og justerer kranvekter. 

Spesialkompetanse, rask service og tilgjengelighet når du trenger oss er nøkkelord som Bretteville Taljer og Maskiner fokuserer på hver dag slik at du som kunde skal få dekket de behov som er viktig for deg. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×