0 Tilbudsforespørsel

Bjelkeklype fra William Hackett for løft og trekk i alle vinkler

Bjelkeklype for fleksible trekk - og løfteoperasjoner 

Med bjelkeklype fra William Hackett er ikke lenger løft og trekk på tvers av bjelken noe problem. Der tradisjonelle bjelkeklyper kommer til kort, kan denne bjelkeklypen brukes for trekk i alle vinkler. Klypen er svært fleksibel i bruk og kan brukes både til løft og trekk eller som et semi-permanent ankerpunkt.

Designet for lav takhøyde med trekk i alle vinkler

Med et innebygd opphengsøye er bjelkeklypen godt egnet for bruk i trange områder med begrenset plass hvor takhøyden er minimal. Dette sammen med at man har mulighet for å trekke lasten i alle vinkler gjør klypen til et fleksibelt verktøy i rom hvor man ellers ikke kommer til med annet løfteutstyr. 

Bjelkeklype med flere fordeler

Bjelkeklypen fra William Hackett kan brukes til løft og trekk med full kapasitet i alle vinkler. Den har en enkel av - og påmontering og leveres i kapasitet på 2, 3,2, 5 og 10 tonn. Lav egenvekt gjør den samtidig enkelt å løfte av og på. En justerbar låsemekanisme gjør det enkelt og sikkert å skru den av og på bjelken og den er designet for å imøtekomme en rekke bjelkebreddder og tykkelser. Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×