0 Tilbudsforespørsel

Skreddersydde elektriske taljer for rask levering

Liftket Star - Førsteklasses elektriske taljer for langvarig bruk 

 

 

Fra tyske Liftket startet sin produksjon av elektriske taljer i 1953 har de levert taljer av ypperste kvalitet og teknologi som trenger minimalt med vedlikehold. Bretteville kan tilby skreddersydde løsninger av disse taljene i kapasitet fra 125 - 3200 kg med rask levering fra vårt lager i Norge. Du velger selv kapasitet, løftehøyde og strøm, og har valget mellom enkelt opphengsøye, toppkrok, manuell - eller elektrisk løpekatt. Styretablå med valgfri lengde på kabel er også inkludert. Taljene er utstyrt med øvre og nedre endestoppere, termisk sikring, sikker lavvoltstyring og norsk dokumentasjon. 

Liftket elektriske kjettingtaljer er tyske kvalitetstaljer med en design som krever svært lite vedlikehold. Taljene er implementert med førsteklasses materialer og delenes levetid overgår alle kravene til FEM som sikrer krav til høykvalitets løfteutstyr. Taljene har moderne design, er kompakte og passer inn i de fleste løfteoperasjoner. 

Idag brukes Liftket elektriske taljer i mange typer løfteoperasjoner i nesten alle industrialiserte land i verden. I Norge er Liftket representert ved Bretteville Taljer & Maskiner som sørger for at alle kunder får rask service, enkel tilgang på deler og skreddersydde løsninger levert på svært kort tid. Dette gjør Bretteville til en komplett leverandør av taljer til det norske marked. Be om tilbud herDin nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×