0 Tilbudsforespørsel

Liftket elektrotaljer - fokus på kvalitet siden 1948

Elektrotaljer med en lang historie for en sikker fremtid

I Wurzen i nærheten av Leipzig i Tyskland, har man i over 70 år utviklet og produsert elektrotaljer. 300 ansatte hos Liftket sørger for at tusenvis av elektrotaljer forlater fabrikken hver måned. Taljene blir levert til 65 land verden over. Hver eneste elektrotalje er utviklet, produsert og testet for tilstrekkelig løfteevne, og en unik ID gjør det mulig å nøyaktig spore en bestemt elektrotalje fra når den ble bygget, hvem som bygde den, og av hvilke materialer. 

Elektrotaljer med mange tilpasningsfunksjoner

Liftket elektrotaljer brukes nesten i alle sektorer av industrien. Enten det er i matindustri, verft eller kraftstasjoner gjør Liftket taljer jobben sikker, presis og pålitelig. Liftket produktportefølje tilbyr standardiserte elektrotaljer som kan tilpasses ufra ditt behov, samt spesialiserte løsninger. Taljene løfter fra 80 kg og opp til 25000 kg. 

Rask levering av skreddersydde elektrotaljer

Som en av verdens eldste og største produsent av elektrotaljer har Liftket stadig økende etterspørsel, og må ofte optimalisere og utvikle sin egen produksjonskapasitet, slik at leveringstiden for spesialiserte elektrotaljer blir så kort som mulig. Når det gjelder standardiserte elektrotaljer med tilpassede funksjoner er dette lagervare hos Bretteville Taljer & Maskiner i Norge, og kan leveres omgående. Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×