0 Tilbudsforespørsel

Manuelle kjettingtaljer fra Bretteville Taljer & Maskiner

Fordeler ved å velge en manuell kjettingtalje fra Bretteville Taljer & Maskiner

Når du velger en manuell kjettingtalje fra Bretteville Taljer & Maskiner kan du være sikker på at du kjøper en talje som er designet for presise, sikre og regelmessige løft. 

 • Lite vedlikehold. Manuelle kjettngtaljer fra Bretteville trenger minimalt med veldikehold. Taljene er utstyrt med sterke komponenter og deler. Samtidig er taljehuset svært robust for å beskyttelse av indre deler. Når du først har kjøpt en manuelle kjettingtalje av god kvalitet, trenger du verken å investere i dyre reparasjoner eller nye taljer. 
 • Lette og bærbare. Manuelle kjettingtaljer er bærbare og svært enkle og håndtere opp til 3 tonn slik at du raskt kan flytte de mellom ulike arbeidsstasjoner.
 • Kompakt design. Brukeren setter pris på taljenes kompakte og robuste design, noe som både er plassbesparende og enklere å arbeide med. 
 • Kjettingtalje med valgfri løftehøyde og kapasitet. Taljer leveres i kapasitet fra 250 kg - 50 tonn. Løftehøyde og betjeningshøyde velger du selv. 
 • Korrosjonsbestandig kjettingtalje. Her finnes det et utvalg av taljer som har en sterkere korrosjonsbehandling enn standard kjettingtaljer innehar. Samtidig tilbys både on- og offshore taljer med NORSOK R-002:2017 godkjenning. 
 • Sikrere. Flere manuelle kjettingtaljer er utstyrt med overlastvern for å gjøre løfteoperasjonen sikrere. Den nyeste "Quad Pawl teknologien" finnes på en serie taljer hvor taljene er utstyrt med 4 bremsepaler som øker både sikkerheten og løfteegenskapene. 
 • Manuell kjettingtalje for skjevtrekk. I trange områder med begrenset plass og hvor takhøyden er minimal kan forflytning av store og tunge laster gjøres ved bruk av manuelle kjettingtaljer. Spesialtaljer som er testet og sertifisert for skjevtrekk og løft opp til 45 grader gjør jobben enkel og sikker.
 • Kjettingtalje for finjustering av lasten. En serie kjettingtaljer er spesialdesignet for kritiske løfteoperasjoner der finjustering av lasten er avgjørende for å mestre løftet. Taljene har forbedret løfteteknologi og er designet for en bedre brukeropplevelse. 
 • Lavtbyggende manuell kjettingtalje med løpekatt. Taljer med løpekatt som bygger lite er designet for bruk i trange rom hvor takhøyden er lav.
 • Kjettingtalje med raskere hastighet. Raske manuelle kjettingtaljer kan leveres som effektiviserer gjentagende løfteoperasjoner og er 5 ganger mer effektiv enn standard manuelle taljer. 
 • Offshore, ATEX og NORSOK. Kjettingtaljer leveres i ulike utgaver for arbeid i subsea -  og offshore relaterte virksomheter. I tillegg kan taljene leveres i godkjent ATEX versjon for bruk i eksplosjonsfarlige områder. Kjettingtaljer kan leveres både on - og offshore med NORSOK godkjenning. 


Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×