0 Tilbudsforespørsel

Kokketalje med 2 hastigheter - 5 ganger raskere

Klokketalje med 5 ganger raskere hastighet uten last

klokketalje14.pngKlokketalje som effektiviserer gjentagende løfteoperasjoner

2-hastighetstalje fra William Hackett kan løfte og senke lasten 5 ganger raskere enn standard klokketaljer når den er uten last. Når taljen er lastet vil hastigheten på løft og senk være den samme som på vanlige taljer. Dette effektiviserer løfteoperasjoner hvor det forekommer mange gjentagende løft. Taljen har en jevn hastighetsregulering mellom høy og standard hastighet utifra om taljen har last eller ikke. Den har ingen nøytral posisjon, noe som gjør den pålitelig og trygg å bruke. Klokketaljene leveres i kapasitet fra 3,2 tonn opp til 50 tonn.

Taljen gjør det også mulig med skjevtrekk. I trange områder med begrenset plass og hvor takhøyden er minimal kan forflytning av store og tunge laster gjøres ved bruk av denne taljen. Den er både testet og sertifisert for skjevtrekk og løft opp til 45 grader. Når kraner og gaffeltrucker ikke får tilgang i for eksempel skip og områder med begrenset plass er denne løsningen av stor praktisk betydning.

Klokketaljen er utstyrt med overlastvern som gjør løfteoperasjonen trygg, samtidig har den doble bremsepaller for ekstra sikkerhet. Topp og brunnkrok er utstyrt med kraftige låselepper i støpt stål og taljen tilfredsstiller kravene i NORSOK R-002: 2017. 

 Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×