0 Tilbudsforespørsel

Underhengende traverskran

Underhengende traverskran
Varenr.
Wunderhengende
Produktnavn:Underhengende
Text promo line 1:Utnytt bredden på bygget
Text promo line 2:Komplett kran eller del av byggesett
Kontakt oss
*

Kvantumsrabatt

Loading...
Underhengende traverskran - utnytt bredden på bygget

Underhengende traverskran leveres som en komplett kran eller del av et byggesett for selvmontering. Når det er viktig å utnytte bredden i bygget hvor du jobber er underhengende traverskran ideelt å bruke. Da kan taljen kjøres helt ut til veggen i begge ender.

 

Ved bruk av underhengende travers må takkonstruksjonen være sterk nok til å bære både traverskranen og lasten. Når man velger å bruke en underhengende traverskran er dette en rimeligere og enklere løsning enn for eksempel en overliggende travers hvor takhøyde og løftehøyde under kroken er det viktigste for å få mest mulig plass under taket.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×