0 Tilbudsforespørsel

Fordeler ved bruk av larveføtter fra tyske Börkey

Larveføtter med stabil og solid konstruksjon og lav byggehøyde

Siden 1951 har Roller Skate Express larveføtter blitt produsert i Hagen i Tyskland, og er blitt benyttet med stor suksess av kunder verden over. Ved hjelp av disse profesjonelle mekaniske rullene kan laster på flere tonn flyttes enkelt og trygt. 

Fordelene ved å bruke Roller Skate Express larveføtter fra tyske Börkey er mange. Larveføttene garanterer lang levetid med minimalt vedlikehold. De bygger lite, noe som reduserer faren for tipping og krever minimum heving av lasten mens rullene plasseres under. Larveføtter fra Börkey krever svært lite innsats for å overvinne rullemotstanden, kun 3% av den totale belastningen under ideelle forhold. 

En rekke modeller av larveføtter for ulike bruksforhold

Roller Skate Express larveføtter kan tilpasses for en rekke bruksforhold. De leveres for bruk under vann eller ved sjø. Man kan i tillegg få offshoretilpassede larveføtter både som et komplett system eller som individuelle løsninger. På land leveres larveføttene ofte til brobygging og flytting av broer eller brodeler, flytting av komplette tribuner og store maskiner. Når behovet og utfordringene er helt spesielle kan vi tilby skreddersydde løsninger på larveføtter som dekker ditt behov. Er det begrenset med plass eller du trenger en permanent løsning leveres larveføtter som kan tilpasses både skinner, kraner og stålbjelker. Foruten larveføtter til forflytning av laster over korte avstander, leveres også løsninger til forflytning av laster over lange avstander. 

Sett sammen din egen løsning av larveføtter både med sving og fast plate. 

Enkle larveføtter med og uten sving kan leveres i kapasitet fra 10 til 80 tonn. Larveføtter med sving har en beskyttelsesplate på toppen som er nødvendig når man svinger, og må brukes sammen med enkle larveføtter som også har beskyttelsesplate, slik at ikke høydeforholdet blir skjevt. Skal du kun kjøre en rett strekning behøver du kun enkle larveføtter uten plate på toppen. Ønsker du å løfte tunge maskiner og lignende over korte avstander kan et komplett transportsystem med larveføtter hjelpe deg. Dette er et system som er meget fleksibelt i bruk. Da kan du velge om systemet skal settes sammen som et sett, eller bruke de ulike larveføttene individuelt. Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×