0 Tilbudsforespørsel

Krok åpnes og lukkes automatisk - øker arbeidernes sikkerhet

Krok åpnes og lukkes automatisk - øker arbeidernes sikkerhet
Varenr.
WElebia
Produktnavn:Elebia
Text promo line 1:Kapasitet på 2,5, 5, 10 og 20 tonn
Text promo line 2:Kobler på og av kroken på avstand med fjernkontroll
Kontakt oss
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Krok åpnes og lukkes automatisk - øker arbeidernes sikkerhet
 • Autokrok1
 • Autokrok2
 • Autokrok3
 • elebiakrok
 • hook

Løftekrok med fjernkontroll i kapasitet på 2,5 , 5, 10 og 20 tonn

Hvordan få en tryggere arbeidsdag med Elebia autohook

I noen tilfeller er det svært ugunstig og problematisk å  koble på og av løftekroken i nærheten av lasten. Lasten kan befinne seg høyt oppe eller på en usikker plass hvor det er vanskelig å komme til. Dette kan utgjøre stor risiko for den som er anhooker på en arbeidsplass. Med Elebia automatiske løftekrok kan du på avstand koble på kroken til lasten ved hjelp av en fjernkontroll. De som idag bruker Elebia kan fortelle om en sikrere arbeidsdag men også at jobben gjøres raskere og mer effektiv. Man unngår at anhooker utsettes for farlige situasjoner og man slipper å ha en mann som bruker tid på av- og påhooking i relativt farlige situasjoner som i tillegg er tidkrevende.

Denne automatiske kroken er unik på den måten at den lar deg koble kroken både på og av med god avstand fra lasten. Fjernkontrollen har både en funksjon for å åpne kroken og lukke den igjen. Kroken har en magnetfunksjon som enkelt posisjonerer lasten på kroken. Deretter bruker du fjernkontrollen for å lukke igjen kroken slik at lasten sikres. Elebia automatiske krok er 100% sikker. Det indikeres på fjernkontrollen når kroken er lukket og klar til løft.

 

Den automatiske kroken kommer med:

Svivelfunksjon slik at lasten kan endre posisjon

Magnetfunksjon hvor en sensor indikerer om lasten er i riktig posisjon

2,5 tonn, 5 tonn, 10 tonn og 20 tonn kapasitet

Elektrisk motor med clutch

Manuelt operasjonssystem på kroken

Rustbeskyttet - Kroken kan leveres med rustfrie komponenter som tilvalg

Oppladbare batterier

Ip beskyttelse 65 slik at den tåler påkjenninger fra både støv og vann

Veiiecelle som indikerer vekten med 02% nøyaktighet leveres som tilvalg, Dette kombinert med Elebia eMax radio kontrolleres alt og gir enkel avlesing. Denne modellen logger også alle løft.

 

Elebia automatiske krok gjør arbeidet sikrere, mer effektivt og er svært enkel i bruk. Kroken kan brukes med kjettinger, stropper, ringer og storsekker. Antennen til radioen ligger skjult i kroken slik at ikke skader skal oppstå. Produktet følger EU standarden og leveres med godkjent samsvarserklæring og brukermanual. DNV-GL serifikat som tilvalg om ønskelig. Kroken kan leveres med marinemaling. Atex utgave er under utvikling og vil komme på markedet høsten 2016.

Se Elebia video:

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×