0 Tilbudsforespørsel

10 fordeler ved bruk av løftekurver for materialer

Materialløftekurver er den ideelle løsningen når du skal løfte og transportere komponenter, materialer og produkter på arbeidsplassen

Løftekurver er praktiske hjelpemidler for håndtering og løft av mindre gjenstander som verktøy, materialer, flasker, lagerartikler og ulike deler. Når andre typer løfteanordninger ikke kan gjøre jobben er materialløftekurver et ideelt alternativ for enkel transport rundt i produksjonslokalet. Når kurvene brukes sammen med for eksempel en traverskran kan de bli en viktig del av produksjonsprosessen. Her er noen fordeler ved bruk av løftekurver:

1. Skreddersydd: Løftekurver kan spesialproduseres etter kundens ønsker. Dette gjør dem ideelle til forskjellige bruksområder innen industri, bygg, lager og produksjonsanlegg.

2. Effektiv håndtering: Løftekurver gir en praktisk måte å organisere og transportere mindre gjenstander på. De kan også utstyres med hjulunderstell for enklere forflytning. 

3. Enkel kontroll og vedlikehold: Løftekurver for materialer og produkter er enkle å kontrollere og vedlikeholde. De har en oversiktlig design og er ment for langvarig bruk og krever minimalt med vedlikehold. Løftekurven må være tilpasset brukområdet og miljøet det brukes i for å unngå rust, for store belastninger og feilbruk. 

4. Bedre brukeropplevelse: Løftekurver gir arbeideren mindre repeterende løft, økt sikkerhet og enklere håndtering som bidrar til en bedre brukeropplevelse.

5. Ulike former: Løftekurver leveres nøyaktig etter hva den skal inneholde. Det kan være rund eller firkantet form, med bøy og med ulike innredninger. Sidene kan være åpne eller faste. Tett eller drenert bunn, fast eller bevegelig løfteøye. Kurvene kan leveres i vanlig, galvanisert eller rustfritt stål.

6. Bruksområder: Løftekurver er praktiske løfteredskap for håndtering og løft av verktøy, materialer, produksjonsdeler, lagerartikler, reservedeler, flasker og andre enheter som ikke lar seg løfte på annet vis. Det er ideelt å bruke når andre løfteanordninger kommer til kort. Sammen med for eksempel en traverskran kan de være et svært effektivt hjelpemiddel på arbeidsplassen. 

7. Mindre skader på materialer: Ved bruk av løftekurver mimimerer du risikoen for skader på materialer, produkter og verktøy. Kurven gir en beskyttet plass for gjenstandene, og det er enklere å løfte uten at det oppstår noen skade. 

8. Reduserer belastning på arbeidere: Ved bruk av løftekurver kan man minimere den fysiske belastningen på de ansatte, som igjen fører til mindre belastingsskader og sykefravær. Det blir i tillegg enklere å løfte og transportere tunge og spesielt skjøre gjenstander. 

9. Tilleggsfunksjoner: Det er mulig å sette på en rekke tillegsfunksjoner på løftekurvene. Dette kan for eksempel være hjulunderstell, tilpasset løfteøye eller spesialtilpasninger for truck. 

10. Design og konstruksjon: Materialløftekurver er produsert i stål, rustfritt stål eller galvanisert stål. Kurvene er robuste og tåler stor vektbelastning. Kurvene er produsert nøyaktig etter behov og tilpasset innholdet både designmessig og med riktig kapasitet. Hver løftekurv leveres med CE merking, dokumentasjon og testløftsertifikat for å sikre et trygt produkt. Alle kurvene er ergonomisk og innovativt utformet. Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×