0 Tilbudsforespørsel

Bruk av magneter til undervannsarbeid

Flere fordeler ved bruk av undervannsmagneter. Et svært nyttig hjelpemiddel for dykkere og undervannsarbeid.

For dykkere og ROV-piloter som gjør arbeid under vann er magneter et svært nyttig hjelpemiddel for festing og sikring av ulike typer utstyr og verktøy. Undervannsmagneter har de fordelene at de kan bringes med og festes umiddelbart. De er enkle å fjerne og kan brukes om og om igjen. De aller fleste marine - og offshorestrukturer er laget av ferristisk stål. Dette betyr at magneter kan brukes for arbeid under vann de aller fleste steder. 

Et bredt spekter av bruksområder

Undervannsmagneter har et bredt spekter av bruksområder. De kan være nyttige for å sikre presenningsplaster på fartøyer, sikring av oljelenser, ankerpunkt for dykkere, midlertidig oppbevaring av verktøy og fortøyning av RIB, MOB-båt eller andre små fartøyer på skrogsider. 

Undervannsmagnet3.png

En kraftig undervannsmagnet utviklet for langvarig og sikker bruk
 
Den magnetiske komponenten består av neodym som er belagt med epoksy for å forbedre korrosjonsbestandigheten i sjøvann. Bunnen er utstyrt med en gummifylling for økt friksjon og forbedret brukervennlighet. Neodym er et sjeldent metall som i kombinasjon med jern og bor danner verdens sterkeste magnet. Dette betyr at en liten håndholdt magnet kan holde på mange hundre kilo. 
 
Flere typer magneter i kapasitet fra 90 - 2000 kg
 
Her kan vi presentere en serie ankermagneter som kan benyttes under vann i kapasitet fra 90 - 2000 kg. Disse magnetene brukes over hele verden til et bredt spekter av bruksområder og er anerkjent av dykkere for arbeid under vann.  
 


Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×