0 Tilbudsforespørsel

Dynafor dynamometer brukes til kalibrering av Jakob Thaler sine kabeltrekkvinsjer

Riktig og nøyaktig kalibrering av Jakob Thaler kabeltrekkvinsjer garanterer korrekt ytelse og lang levetid

Jakob Thaler sine kabeltrekkvinsjer er utstyrt med et avstengningssystem som lar brukeren sette opp et maksimalt tillatt nivå av trekkraft hvor vinsjen automatisk slår av trekkprosessen når man oppnår dette nivået.  

Alle vaiere som trekkes har en maksimal tillatt trekkraft for å ikke overbelaste vaieren eller hindre at den ryker. 

Jakob Thaler sine kabeltrekkvinsjer er utstyrt med et digitalt system som heter TM 3000 som hele tiden overvåker trekkraften, hastighet og antall meter trekk. Dette er et system som slår av maskinen så snart det maksimale nivået satt opp av operatøren er nådd, slik at vaieren alltid er beskyttet. 

Thaler_12.03.2024_(6_von_12).jpg          Thaler_12.03.2024_(4_von_12).jpg

Etter et trekk lager enheten en protokoll som kan brukes som bevis for operatøren og entrepenøren for å vise at man ikke overbelaster vaieren. Man kan også bruke det som et bevis på arbeidet som er blitt gjort overfor kunden da den viser både trekkraft, hastighet og antall meter trekk.

For å sikre at protokollenheten viser riktig kraft anbefaler Jakob Thaler at kabeltrekkvinsjene kontrolleres minst en gang i året, etter vedlikehold og etter bytte av vaier. Hele denne prosessen kalles kalibrering.

Thaler 12.03.2024 (2 von 12).jpg          Thaler 12.03.2024 (5 von 12).jpg

Kalibreringsprosessen foregår ved at man bruker et Dynafor dynamometer på enden av vinsjen for å se hvor mye kraft maskinen trekker og sammenligne det med kraften vist av protokollenheten. 

Hvis det er avvik vil maskinen bli justert. Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×