0 Tilbudsforespørsel

Klar for utsendelse: 16 rustfrie vinsjer til oppdrettsanlegg

16 rustfrie håndvinsjer leveres til fiskeoppdrett for håndtering av store og tunge merder

Idag sender vi ut 16 rustfrie 316 håndvinsjer. De kan både håndteres manuelt eller med en elektromotor som følger med. Elektromotoren monteres på drivakselen slik at jobben i mange tilfeller kan gjøres enklere og mer effektivt. Vinsjene skal benyttes i et oppdrettanlegg hvor de vil spille en avgjørende rolle i håndteringen av store merder. 

Håndvinsjene er produsert i rustfritt stål 316. Dette stålet gir en høyere korrosjonsbestandighet og er optimalt der hvor salteksponering er et problem. De passer med andre ord perfekt med tanke på de utfordrende værforholdene ute på oppdrettsanleggene. Vinsjene er klassifisert med IP grad 54, noe som betyr at de er motstandsdyktig mot vannsprut og støv. Kort sagt er disse vinsjene beregnet for de aller tøffeste forhold.

Disse håndvinsjene kan leveres både med elektrisk og luftdreven motor som er ment som et alternativ i de tilfeller hvor bruk av håndsveiv er vanskelig. Vinsjene kan da håndteres enklere med en hjelpemotor. I dette tilfellet vil en elektromotor brukes på alle 16 vinsjene. Med enkel av og påkobling av motoren kan man enkelt håndtere flere vinsjer effektivt. Løsningen gir mye fleksibilitet slik at man raskt kan skifte mellom å bruke manuell sveiv eller motor.Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×