0 Tilbudsforespørsel

Motoriserte transportruller - den perfekte løsningen for transport og forflytning av tunge laster

Med motoriserte transportruller med 360° svingradius og lav byggehøyde kan du flytte på tunge laster riktigere, enklere og raskere

Motoriserte transportruller gir deg den beste løsningen ved transport og forflytning av svært tunge laster. De er svært fleksible og kan kjøres raskt fra sted til sted uten manuell håndtering. Med en svingradius på 360° og en byggehøyde fra 175 - 450 mm er de enkle å manøvrere inn gjennom trange områder.  Transportrullene har en regulerende hastighet opp til 5 meter/min, noe som gjør det både enkelt å parkere lasten i trange områder, men også kunne kjøre raskere i mer åpent landskap. 

Motorisert_transportrull.jpg          elektrisk_transportrull.jpg

Motoriserte transportruller brukes i industrier hvor man er avhengig av å transportere svært tunge laster som for eksempel maskinindustri, stålindustri eller brobygging. Med motoriserte transportruller som er konstruert for store laster vil du på en enkel og effektiv måte kunne forflytte uhåndterbart gods på en trygg og praktisk måte uten manuell håndtering. Transportrullene har svært lav byggehøyde og er ypperlig i trange områder hvor det er lavt under taket. Systemet består av en fullroterende front hvor hjulene har god gripeevne og et par bakre faste hjul. Den styres enkelt med en fjernkontroll med kabel, men har også mulighet for radiokontroll. Transportrullene er beregnet for både støvete, rue og ujevne overflater.

Wminiforce30_Rel elektriske_transportruller.jpg          Motoriserte_transportruller1.jpg

Det er en rekke valgmulighter når det kommer til bruksområder og utstyr på transportrullene. De kan både leveres med strømforskyning og batteri med brukstid på 1 time. De har også en hydraulisk pumpe som kan heve løftesylinderen med 70 mm for enklere plassering av lasten. Videre kan transportrullene benyttes med fjernkontroll med kabel eller radiostyring. En av modellen er også svært avansert og innehar funksjoner som kamera, touchscreen og Wi-Fi tilkobling for enkel oppdatering av programvare.Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×