0 Tilbudsforespørsel

Nyeste teknologi talje er mer miljøvennlig og kostnadseffektiv

Fremtidens taljer fra William Hackett er bygget etter mange år med forskning og innovasjon for å kunne sikre et bedre miljø og et produkt for langvarig bruk

William Hackett har etter mange års kontinuerlig forskning og innovasjon utviklet en serie med taljer som gir betydelig kostnadseffektivitet, redusert operasjonell risiko og er samtidig mer miljøvennlig enn tidligere generasjons taljer som har en mer begrenset levetid. Taljene er korrosjonsbestandig, har sterkere slitedeler og innehar den nyeste patanterte "Quad Pawl teknologien" som gjør at fire mekaniske inngrepsfunksjoner øker sikkerheten ved løft og trekk av store og tunge laster. Dette minimerer risikoen for mekaniske feil og reduserer samtidig kostbare reparasjoner, nye innkjøp, service og transportkostnader. 

Ved å ta et bedre valg ved innkjøp og unngå bruk av billige taljer som har en kort levetid, kan man unngå å kaste taljer etter engangsbruk. Det blir i tillegg veldig dyrt og er ikke god praksis sett fra et miljøperspektiv. Både onshore - og offshore industri behøver idag bærekraftige løsninger for bruk og innkjøp av taljer og annet løfteutstyr for å imøtekomme fremtidens miljøutfordringer. 

William Hackett produserer taljer til både on - og offshore industri med standard og forbedret korrosjonsbehandling. Alle taljene oppfyller kravene i NORSOK R-002:2017. Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×