0 Tilbudsforespørsel

Nytt løfteåk gir større fleksibilitet og flere muligheter for løft

Populært løfteåk som benyttes på grunn av sine mange fordeler

Fleksibelt løfteåk for sikre og presise løft

Hvis man ønsker å utføre ulike jobber som involverer løft og flytting av stor og tung last kan investering i et fleksibelt løfteåk med flere opphengshull oppe og nede utgjøre en enorm forskjell i effektiviteten i arbeidet. Åket kan fungere som et tradisjonelt løfteåk med et standard løftepunkt på toppen. Dette er ideelt når man har lav takhøyde eller begrenset med plass. Det kan også benyttes som et sprederåk. Dette gir fordeler som bedre stabilitet og mindre risiko for tipping av lasten. Man kan da velge å ha 2 opphengspunkter ytterst på åket eller lenger inn mot midten for å redusere høyden. Med opphengshull på 100 mm avstand gjennom hele løfteåkets lengde kan man sentrere lasten med svært høy presisjon. 

Multi-åk.png    Løfteåk-flerbruk.png

Løfteåket er designet for å gi bedre stabilitet og sikkerhet ved løft av store laster og kan benyttes på ulike måter. Fleksibiliteten gjør at man enkelt kan løfte ulike størrelser og lengder med et og samme løfteåk. Den kraftige og stive designen gjør den ideell for svært tunge løft. Åket finnes i kapasitet fra 10 - 200 tonn med lengder fra 4 - 8 meter. 

Løfteåk-kranbil.png    Løfteåk-to-punkts.png

Løfteåk med flere fordeler

Har man ulike typer last med forskjellig størrelse og fasonger kan et flerhulls løfteåk benyttes. Dette er både kostnadseffektivt og gir fleksibilitet i jobben. Foruten å kunne gjøre lasten mer balansert ved løft og forflytning, er løfteåket perfekt til å håndtere last som er for skjør eller ustabil til å løftes uten ekstra støtte. Løfteåket kan både benyttes i områder med stor takhøyde, men også der det er begrenset med plass. Løfteåket gir maksimal presisjon og det er mindre risiko for tipping av lasten når man løfter opp. Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×