0 Tilbudsforespørsel

Rustfrie vinsjer montert opp på anlegg for fiskeoppdrett

Rustfrie vinsjer ferdig montert for håndtering av store og tunge merder

16 rustfrie vinsjer er her montert opp på et oppdrettsanlegg for laks. Dette er en langvarig, sikker og brukervennlig løsning, som også fungerer godt i all slags vær. Vinsjene er utviklet for å være tilpasset miljøet for fiskeoppdrett på lang sikt, og utfyller kravene bransjen har til både holdbarhet, hygiene, sikkerhet og miljø.

Den norske fiskeoppdrettsnæringen vokser stadig og står idag for over 65% av verdens oppdrettslaks. I takt med utviklingen er det kommet både ny teknologi og bedre måter å drifte oppdrettsanleggene på. Bransjen krever nyeste teknologi av utstyr, og det gjelder også når det kommer til bruk av vinsjer i oppdrettsanleggene.

rustfri_vinsj_fisk.jpg

Vinsjene som er montert opp er designet for et maritmt miljø. De kan både håndteres manuelt eller med en elektromotor som følger med. Elektromotoren monteres på drivakselen slik at jobben i mange tilfeller kan gjøres enklere og mer effektivt. Vinsjene er montert opp i et oppdrettanlegg hvor de vil spille en avgjørende rolle i håndteringen av store merder. 

Håndvinsjene er produsert i rustfritt stål 316. Dette stålet gir en høyere korrosjonsbestandighet og er optimalt der hvor salteksponering er et problem. De passer med andre ord perfekt med tanke på de utfordrende værforholdene ute på oppdrettsanleggene. Kort sagt er disse vinsjene beregnet for de aller tøffeste forhold.

Vinsj_fikseindustri.png

Disse håndvinsjene kan leveres både med elektrisk og luftdreven motor som er ment som et alternativ i de tilfeller hvor bruk av håndsveiv er vanskelig. Vinsjene kan da håndteres enklere med en hjelpemotor. I dette tilfellet vil en elektromotor brukes på alle 16 vinsjene. Med enkel av og påkobling av motoren kan man enkelt håndtere flere vinsjer effektivt. Løsningen gir mye fleksibilitet slik at man raskt kan skifte mellom å bruke manuell sveiv eller motor.

Vinsj_oppdrett1.png

Vinsjene har flere fordeler og kan leveres i kapasitet fra 500 - 5000 kg. Vinsjene har justerbar sveiv med ergonomisk grep og snekkegir med vedlikeholdsfrie lager. I tillegg er de svært robuste med wireutgang oppe, nede og bak. Populære bruksområder er løft og trekk i saltvannsmiljø, maritimt miljø, offshore, fiskeoppdrett, ombord i båter og for bruk på brygger og kaier. 

Bretteville tilbyr også en serie rustfrie elektriske vinsjer for bruk innen fiskeoppdrett. Vinsjene er kompakte og beregnet for både løft og trekk. De er beskyttet med IP grad 66 hvor de tåler både vann og støv. Disse vinsjene er både levert til oppdrettsanlegg, båter, offshoreanlegg og matindustrien for både enkle og avanserte løfteoperasjoner. Ved siden av standardversjonen kan vinsjene leveres med en rekke tillegg som marinemaling, rillet trommet, slakk wire funksjon, radiokontroll og variabel hastighet. Modellene leveres både som 1 x 230 volt og 3 x 230/400 volt. Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×