0 Tilbudsforespørsel

Spesialtilpasset løftebord for krevende industrielle miljø

Mittcon løftebord er designet for å håndtere store belastninger i ulike industrielle miljø med kundetilpasset design og funksjoner

Mittcon er skreddersydde løftebord som designes i henhold til kundens behov. Løftebordene designes og produseres av Fors Industrier i Sverige og kan tilpasses helt konkrete bruksområder. Ved å investere i et spesialtilpasset løftebord oppnår flere bedrifter bedre produktivitet, økt sikkerhet og forbedret arbeidsmiljø. 

Et løftebord fra Mittcon kan tilpasses til både bruksområde, bransje, størrelse og kapasitet. Bordet kan produseres for å fungere under nesten alle arbeidsforhold, enten oppgaven din krever at bordet skal brukes for produksjon, montering, sveising, pakking, eller håndtering av deler og komponenter. Samtidig kan løftebordene produseres for helt spesielle miljø. Om det være seg offshore, kjemiske anlegg, mat, - eller farmasøytisk industri, finnes det løftebord tilgjengelig på markedet.

Løftebordene kan blant annet produseres med roterbar bordplate, tiltfunksjon, runde bordplater og for kontinuerlig drift. Videre kan løftebordene tilpasses for ulike produksjonslinjer og leveres i forskjellige designmessige fasonger. De kan tilpasses i ulike størrelser, kapasiteter og hastigheter, samt integreres sammen med andre systemer. 

I et hvert arbeidsmiljø er de ansattes sikkerhet og helse en viktig faktor for at produktiviteten skal gå som normalt. Et løftebord bør både tilpasses etter arbeidsoppgaver, lokaler, arbeidsmengde og systemene det skal arbeide sammen med. Ved å bruke et løftebord som er riktig tilpasset vil man ivareta sikkerheten og helsen til medarbeidere slik at man ikke pådrar seg unødvendige kostnader i form av sykefravær og senket produktivitet. 

Mittcon løftebord brukes blant annet idag av store foretak som Norsk Hydro, NCC, Volvo og Kone. Vi kan hjelpe deg med komplekse og avanserte problemstillinger knyttet til investering av løftebord i din bedrift. Det er mange variabler å ta hensyn til ved valg av løftebord. Vi har kompetanse til å finne løsninger som passer best for dine behov. Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×