0 Tilbudsforespørsel

Vinsj for fiskeoppdrett til løft og senk av merder

Spesialvinsjer levert til fiskeoppdrett for korrosive og sjøbaserte miljøer

Den norske fiskeoppdrettsnæringen vokser stadig og står idag for over 65% av verdens oppdrettslaks. I takt med utviklingen er det kommet både ny teknologi og bedre måter å drifte oppdrettsanleggene på. Bransjen krever nyeste teknologi av utstyr, og det gjelder også når det kommer til bruk av vinsjer i oppdrettsanleggene. 

Med spesialvinsjer til bruk for fiskeoppdrett for løft og senkning av merder utføres løfteoperasjonene på en enkel, rask og effektiv måte, uten å sette arbeidere som betjener oppdrettsanleggene i en sikkerhetsrisiko. Det er ikke nødvendig å bruke uhåndterbare og vanskelige løfteanordninger. Med Inox vinsjer for fiskeoppdrett har man en langvarig, sikker og brukervennlig løsning, som også fungerer godt i all slags vær. Vinsjene er utviklet for å være tilpasset miljøet for fiskeoppdrett på lang sikt, og utfyller kravene bransjen har til både holdbarhet, hygiene, sikkerhet og miljø.

Vinsjene vi har levert til fiskeoppdrett er rustfri, med marinemaling og IP grad 66. De har i tillegg spesifikk anti korrosjonsbehandling for utendørs bruk. Vinsjene kan leveres både med variabel hastighet og radiokontroll. Modellene leveres både som 1 x 230 volt og 3 x 230/400 voltDin nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×