0 Tilbudsforespørsel

Vinsj med trådløs fjernkontroll

Vinsj med trådløs fjernkontroll med standard eller justerbar hastighet

Vinsj med trådløs fjernkontroll benyttes i situasjoner hvor den som kontrollerer vinsjen er avhengig av å observere løftet fra et sted som er mere oversiktlig enn der hvor vinsjen er plassert. Det kan føre til større trygghet ved å benytte vinsjen og betydelig bedre oversikt over ulike løft - og trekkoperasjoner. Slike løft - og trekkoperasjoner med bruk av trådløs fjernkontroll kan være fordelaktig ved for eksempel ved løft av luker og sluseporter, trekke opp båter, bruk på scener og teater, offshore, mat og fiskeindustri og til andre industrielle operasjoner. Vinsjene kan leveres som en eller 3 fas 230 volt, eller som 400 volt. Industrivinsjer med trådløs fjernkontroll leveres opp til 15 tonn og kan tilpasses ulike miljøer som offshore og maritimt miljø. Fjernkontroll leveres for både trekk og løft, samt for standard eller justerbar hastighet. Trekkvinsjer for enklere bruk leveres også med trådløs fjernkontroll i kapasitet på 250, 300 og 500 kg.

 

Trådløs fjernkontroll for trekk

Rekkevidde på 100 meter i åpne områder. Frekvens 2,4 GHz. Ip grad 65. Mulighet for beskyttelsesdeksel og rekkevidde på 500 meter som tillegg.

Radiokontroll.trekk.jpg

 

Trådløs fjernkontroll for trekk med justerbar hastighet

Rekkevidde på 100 meter i åpne områder. Frekvens 2,4 GHz. IP grad 65. Mulighet for beskyttelsesdeksel og rekkevidde på 500 meter som tillegg.

Radiokontroll.trekk.justerbar_2.jpg

 

Trådløs fjernkontroll for løft

SIL3/PLe sikkerhetsnivå. Rekkevidde på 400 meter i åpne områder. Frekvens 433 MHz. IP grad 65. Mulige alternativer: Avlesning på skjerm. Frekvens 2,4 GHz.

trådløs.radio.løft.jpg

 

Trådløs fjernkontroll for løft med justerbar hastighet

SIL3/Ple sikkerhetsnivå. Rekkevidde på 400 meter. Ip grad 66. Display for informasjon. Proposjonale knapper for styring av justerbar hastighet. 

Radio.justerbarhastighet.jpgDin nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×