0 Tilbudsforespørsel

Fallsikringsbrems Blocstop

Fallsikringsbrems Blocstop
Varenr.
Wblocstop
Produktnavn:Blocstop
Text promo line 1:Kapasitet fra 500 - 3200 kg
Text promo line 2:Fallbrems for materiell og personell
Kontakt oss
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Fallsikringsbrems Blocstop
 • BlocstopBS
 • blocstop_bsa
 • blocstop_bs_bso_bsa
 • Blocstop_bso
Blocstop fallsikringsbrems oppfyller de strengeste krav til sikkerhet ved løft av personell og materiell

Når det kommer til løft av både materiell og personell er det påkrevd at du følger krav og regler om sikkerhet og at det du løfter ikke faller ned. Blocstop fallbrems oppfyller de aller strengeste krav og regler når det gjelder løft av både materiell og personell og kan enkelt integreres i enhver løfteanordning. Fallbremsen finnes i kapasitet fra 500 til 3200 kg og finnes i en rekke modeller etter hvordan du ønsker å jobbe. Blocstop fallsikringsbrems kommer både i manuell og automatisk utgave.

 

Den manuelle fallbremsen fungerer på den måten at man manuelt drar opp en spak for å kunne få ned lasten. Den automatiske fallbremsen slår automatisk inn når wiren blir slakk som enten er forårsaket av at wiren er røket eller at det ikke er noe last på som strammer wiren. Den siste typen av fallbrems reagerer på hastigheten på bevegelsen. Den kan enten monteres på løftewiren eller på en wire nummer to. Desto raskere wiren passeres gjennom fallbremsen jo mere vil kjeftene klemme mot wiren og sikre at lasten ikke får for stor fart.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×