0 Tilbudsforespørsel

Manuell personløfter - selvstyrende og lett i vekt

Manuell personløfter - selvstyrende og lett i vekt
Varenr.
wscafor
Produktnavn:Scafor
Text promo line 1:Ypperlig for maling - og monteringsarbeid
Text promo line 2:En mann kan utføre oppgaven alene
Kontakt oss
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Manuell personløfter - selvstyrende og lett i vekt
 • scarfor-by-tractel
 • Scaforibruk
 • scafor22

Manuell personløfter som er utviklet for maksimal sikkerhet og samtidig meget enkel å bruke

Den manuelle personløfteren Scafor er utviklet for maksimal sikkerhet, samtidig som den er enkel i bruk og veier kun 11 kg. Skal du forflytte deg opp og ned på en arbeidsplattform, i en kurv eller båtmannsstol er denne personløfteren både rask og enkel å montere på en wire. Den fungerer slik at wiren går igjennom taljen uten noen form for trommel. Dette gir fordeler ved at det er ingen begrensning når det gjelder arbeidshøyde og wiren blir heller ikke slitt på samme måte som den ville blitt ved å gå inn på en trommel.

Denne selvstyrende personløfteren er konstruert for å kunne oppnå maksimal brukervennlighet, samtidig som sikkerheten er ivaretatt ved en integrert bremsemekanisme som låses automatisk når plattformen står i ro. I tillegg til wiren som løfter er også vinsjen utstyrt med en ekstra sikkerhetswire som er påkrevd ved løft av personer. Vinsjen er produsert etter strengeste krav om personløft og følger Europeiske sikkerhetsregler og normer.

Kapasiteten på personløfteren er 400 kg og modellen er både tilgjengelig med 6,5 og 8,4 mm wire. Typiske arbeidsoppgaver hvor denne brukes er:

Malerarbeid

Monteringsarbeid

Når kun en mann skal utføre oppgaver på en plattform eller i en arbeidsstol

Pussing av vinduer

Mange fordeler: Prinsippet ved at denne personløfteren har en gjennomgående wire gir den fordeler som andre løfteanordinger for personer ikke har. Det er svært enkelt å løfte seg selv opp og ned og det er den samme kraften du sveiver med om du er høyt eller lavt over bakken. Den lille vinsjen på kun 11 kg har ingen belastende trommel og er svært enkel å montere inn på wiren. Du kan løfte så høyt du vil og både vinsj og wire har svært lang levetid på grunn av måten den er konstruert på.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×