0 Tilbudsforespørsel

Jekketalje med 360 ° håndtak og operasjon fra alle vinkler

Jekketalje med 360 ° håndtak og operasjon fra alle vinkler
Varenr.
WYaleergo360
Produktnavn:YaleERGO 360
Text promo line 1:12 ganger raskere med 30% mindre trekkraft
Text promo line 2:360 grader rotasjon
Kontakt oss
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Jekketalje med 360 ° håndtak og operasjon fra alle vinkler
 • YaleERGO360_auf
 • YaleERGO360_Indikator_down

Den mest innovative og brukervennlige jekketaljen

YaleERGO 360 jekketalje er utviklet for at brukeren skal kunne utføre effektive løft - og trekkoperasjoner. Den er ergonomisk designet og lar brukeren jobbe opp til 12 ganger raskere og med så mye som 30% mindre trekkkraft enn med tradisjonelle jekketaljer. Jekketaljens unike håndtak kan rotere 360 grader som både vil øke produktiviteten men også redusere skader og belastninger på kroppen.

 

Taljen er brukervennlig med en lett synlig indikator på håndtaket som tydelig viser om taljen er stilt inn på løft, senk eller nøytral posisjon. Lasten løftes og senkes enkelt kun med en hånd og når kjettingen er slakk uten last kan man enkelt og raskt trekke ut kjettingen for hånd for å feste kroken på lasten. Med YaleERGO 360 kan du enkelt og effektiv operere taljen fra alle vinkler med et håndtak som kan trekkes inn og ut på begge sider etter som du vil ha det. Taljen leveres i kapasitet fra 750 til 6000 kg.

 

Se video:

  PRODUKTVARIANTER

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×