0 Tilbudsforespørsel

Vakuumløfter for stein og heller

Vakuumløfter for stein og heller
Varenr.
WALButler200

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Vakuumløfter for stein og heller
 • al-butler 200
Vakuumløfter for stein og heller. Batteridrevet vakuumløfter for horisontale løft

AL - Butler 200 er en batteridrevet vakuumløfter beregnet for løft og transport av stein, heller, natursten, - granitt-, beton-, marmor og stålelementer, samt rustfrie flater og aluminiumsenheter. Den har løftekapasitet på 200 kg og henges enkelt opp ved hjelp av en løftesjakkel i Ø35 mm løfteøye.

Vakuumløfteren er helt uten kabler og slanger og drives av er 12 volts batteri. Den har sparefunskjon på batteriet og automatisk start og stop funksjon. Med en batterilader som er inkludert kan batteriet lades opp på få timer.

AL- Butler 200 har et fullstendig lukket vakuumsystem som hindrer tap av vakuum ved strømsvikt, samt akustisk og visuell alarm med lavt vakuum. Sugekopper kan leveres som runde, firkantet eller tilpassset for løft av kantsten. De kan leveres i ulike størrelser og har kapasitet opp mot 9600 kg for de største. Skal du løfte stein og heller opp mot 200 kg er denne vakuumløfteren et godt alternativ.

  Spesialkompetanse innen løft og fallsikring

  Velkommen til Bretteville Taljer & Maskiner AS - en sertifisert virksomhet med spesialkompetanse innen løft. Vi leverer alt fra enkle kjettingtaljer til avanserte vinsjer, vakuumløftere og kranløsninger. Vårt firma leverer også løsninger innen fallsikringsbaner og fallsikringsutstyr.

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×