0 Tilbudsforespørsel

Vakuumløfter for stein og heller

Vakuumløfter for stein og heller
Varenr.
WALButler200
Produktnavn:AL - BUTLER 200
Text promo line 1:200 kg kapasitet
Text promo line 2:Batteridrevet for horisontale løft
Kontakt oss
*

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Vakuumløfter for stein og heller
 • al-butlerbilde
 • al-butlerheller
Vakuumløfter for stein og heller. Batteridrevet vakuumløfter for horisontale løft

AL - Butler 200 er en batteridrevet vakuumløfter beregnet for løft og transport av stein, heller, natursten, - granitt-, beton-, marmor og stålelementer, samt rustfrie flater og aluminiumsenheter. Den har løftekapasitet på 200 kg og henges enkelt opp ved hjelp av en løftesjakkel i Ø35 mm løfteøye.

Vakuumløfteren er helt uten kabler og slanger og drives av er 12 volts batteri. Den har sparefunskjon på batteriet og automatisk start og stopp funksjon. Med en batterilader som er inkludert kan batteriet lades opp på få timer.

AL- Butler 200 har et fullstendig lukket vakuumsystem som hindrer tap av vakuum ved strømsvikt, samt akustisk og visuell alarm med lavt vakuum. Sugekopper kan leveres som runde, firkantet eller tilpassset for løft av kantsten. De kan leveres i ulike størrelser og har kapasitet opp mot 9600 kg for de største. Skal du løfte stein og heller opp mot 200 kg er denne vakuumløfteren et godt alternativ.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×