0 Tilbudsforespørsel

Vakuumløfter til bruk på anleggsmaskiner

Vakuumløfter til bruk på anleggsmaskiner
Varenr.
WAL-Atomic500
Produktnavn:AL - ATOMIC 500
Text promo line 1:500 kg kapasitet
Text promo line 2:Granittsten, beton og stålelementer
Kontakt oss
*

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Vakuumløfter til bruk på anleggsmaskiner
 • DSCN1624
 • al-atomic-500-2

Vakuumløfter for stein, granitt og stål

AL - Atomic 500 er en batteridrevet vakuumløfter beregnet til bruk på anleggsmaskiner. Den brukes til løft av granittsten, beton og stålelementer med en kapasitet på 500 kg. Den henges opp  ved hjelp av en løftesjakkel i løfteøyet på anleggsmaskiner med tilstrekkelig løftekapasitet.

 

Vakuumløfteren for anleggsmaskiner er helt uten kabler og slanger og drives av et 12 volts batteri. Den har sparefunksjon på batteriet og automatisk start og stopp funksjon. Batteriet kan lades opp med en lader som følger med på 220 volt. AL- Atomic 500 leveres som et fullestendig lukket vakuum system som hindrer tap av vakuum ved strømsvikt og har både visuell og akustisk alarm hvis det blir for lite vakuum. Sugekopper kan leveres som runde, firkantet eller tilpassset for løft av kantsten. De kan i tillegg leveres i ulike størrelser.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×