0 Tilbudsforespørsel

Batteridrevet vakuumløfter for plater 200 kg

Batteridrevet vakuumløfter for plater 200 kg
Varenr.
WButler200plater
Produktnavn:AL-Butler 200
Text promo line 1:Beregnet for stål, tre - og marmorplater
Text promo line 2:Horisontalt løft med 200 kg kapasitet
Kontakt oss
*

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Batteridrevet vakuumløfter for plater 200 kg
 • AL-BUTLER_003
 • AL-BUTLER_002
 • AL-BUTLER_001
Vakuumløfter beregnet for stål, tre - og marmorplater

Al-Butler 200 er en batteridrevet vakuumløfter beregnet for løft av stein, heller, granitt, beton, stålplater og treplater. Den er designet for horisontale løft og har løftekapasitet på 200 kg. Sugekoppene kan enkelt byttes ut noe som gjør at vakuumløfteren kan brukes til ulike formål og laster. Den monteres enkelt ved hjelp av en løftesjakkel i Ø 35 mm løfteøye. AL-Butler 200 for løfting av plater er helt uten kabler og slanger og drives av et 12 volts batteri. Den har sparefunksjon på batteriet og automatisk start og stopp funksjon. Batteriet kan lades opp med en lader som følger med på 220 volt.

 

AL- Butler 200 leveres som et fullestendig lukket vakuum system som hindrer tap av vakuum ved strømsvikt og har både visuell og akustisk alarm hvis det blir for lite vakuum. Sugekopper kan leveres som runde, firkantet eller tilpassset for løft av spesielle type plater. De kan i tillegg leveres i ulike størrelser

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×