0 Tilbudsforespørsel

Batteridrevet vakuumløfter for plater 500 kg

Batteridrevet vakuumløfter for plater 500 kg
Varenr.
Watomic500plater
Produktnavn:AL- Atomic 500
Text promo line 1:For mange ulike formål og laster
Text promo line 2:Sugekopper skiftes på få minutter
Kontakt oss
*

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Batteridrevet vakuumløfter for plater 500 kg
 • DSCN1585
 • DSCN1240
 • Spider2
 • IMG_0263
 • DSC04483
Vakuumløfter beregnet for håndtering av beton, aluminium,bordplater, marmorplater og stålplater

Al- Atomic 500 for løft av plater er en batteridrevet vakuumløfter beregnet for laster inntil 500 kg. Den er designet for horisontale løft og sugekoppene kan skiftes på få minutter og maskinen kan derfor brukes til mange ulike formål og laster. Den henges opp ved hjelp av en løftesjakkel i løfteøyet på løfteanordningen man velger å bruke med tilstrekkelig løftekapasitet.

 

Vakuumløfteren for løfting av plater er helt uten kabler og slanger og drives av et 12 volts batteri. Den har sparefunksjon på batteriet og automatisk start og stopp funksjon. Batteriet kan lades opp med en lader som følger med på 220 volt. AL- Atomic 500 leveres som et fullestendig lukket vakuum system som hindrer tap av vakuum ved strømsvikt og har både visuell og akustisk alarm hvis det blir for lite vakuum. Sugekopper kan leveres som runde, firkantet eller tilpassset for løft av kantsten. De kan i tillegg leveres i ulike størrelser.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×