0 Tilbudsforespørsel

Vinsj luftdrevet fra 500 - 6500 kg for løft og trekk

Vinsj luftdrevet fra 500 - 6500 kg for løft og trekk
Varenr.
wliftvinsj
Produktnavn:EMCE luftvinsjer
Text promo line 1:Kapasitet fra 500 - 6500 kg
Text promo line 2:Offshore, gass, matindiustri m.fl
Kontakt oss
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Vinsj luftdrevet fra 500 - 6500 kg for løft og trekk
 • luftvinsj1
 • luftvinsj12
 • luftvinsj123

Luftdrevet vinsj med ulike løsninger og funksjoner fra 500 - 6500 kg kapasitet og mulighet for ATEX godkjenning for offshorebruk.

Luftvinsjen kan brukes både i landbasert industri såvel som offshore industri og har kapasitet fra 500 til 6500 kg. Vi har luftvinsjer som både er beregnet for trekk og løft. Alle luftvinsjene har automatisk skivebrems som sikrer lasten i tilfelle luften skulle svikte. De er konstruert for å tåle et røft miljø, er driftssikre og svært kostnadsbesparende. Vinsjene er produsert etter Europeiske normer og krav, samsvarserklæring, sertifikat og norsk bruksanvising følger med. Vinsjene har boltehull i rammeverket og oljesmurt girkasse som standard. Fordelen med luftvinsj er at den ikke er avhenging av strøm og er derfor gnistsikker, noe som gjør at blant annet følgende bransjer benytter seg av luftvinsjer:

 

Offshore virksomhet

Matindustri

Renseanlegg

Gassindustri

Metallproduksjon

Treproduksjon

Malingfabrikker

Biogassanlegg

 

Vinsjene kan leveres med fleksible løsninger og med ulike funksjoner. Du kan blant annet få:

Forlenget trommel

Rillet Trommel

Luftfilter og smøreapparat som forhindrer at motoren skjærer seg på grunn av manglende smøring

2 wireutganger

Spindelendebryter som teller trommelomdreininger til den skal stoppe

Frikobling av trommel

Alle vinsjene har mulighet for marinemaling og høy Ip beskyttelse for fuktig miljø. Du kan også få beskyttelse over trommelen. Dette på grunn av sikkerheten og at ikke wiren skal kuttes eller at deler skal rotere rundt. Nødhåndbrems kan også påmonteres. Ønsker du sleperingskontakt på luftvinsjen kan også dette settes på for tilkobling av strømkrevende utstyr. Styretablå kan fåes med de antall meter kabel du ønsker. Vinsjene har et høyt dreiemoment og er konstruert for et driftstrykk på melleom 4 og 6 bar. Skal du bruke vinsjen offshore får du i tillegg spesialwire levert med kobberbeskyttet lastekrok. Ellers kan det nevnes at du får overlastsikring, endestoppere og variabel hastighet som gir myk start ved løft og senking av sensitiv last. Om du skal ha Atex godkjennelse for offshorebruk følger Atex sertifikat, Norsk bruksanvinsing og samsvarserklæring med.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×