0 Tilbudsforespørsel

Pulley-Man mini-winch

Pulley-Man mini-winch
Varenr.
Wpulleyman
Pris
kr 4 800,00 Eks. MVA
Produktnavn:Pulley-man
Text promo line 1:300 eller 600 kg kapasitet
Text promo line 2:Bærbar, egenvekt på kun 3,5 kg

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Pulley-Man mini-winch
 • IMG_5288_1
 • IMG_5290_1
 • IMG_5295_1

 

Enkel og bærbar elektrisk håndwinch. Pulley-man winchen kan rotere 360 grader og wiren går tvers igjennom winchen, noe som gjør at man unngår å ha en belastende trommel og man kan i tillegg benytte så lang wire man ønsker. Med denne teknologien er det mulig å arbeide på lange avstander.

Brukes til det meste

Svært kompakt og hendig mini-winch, som kan både løfte og trekke. Dette er en winch som drives av en drill, enten elektrisk eller batteridrevet. Kapasitet løft: 300kg og 600kg med blokk kan fåes som tillegg. Kapasitet trekk: f.eks i 5,71 grader vil vinsjen kunne trekke hele 2,1 tonn. Pulley- man winch benyttes i dag av en rekke håndverkere til løfting av materialer, mastemontering, skiltmontering og fasadearbeid for å nevne noe. Den er også mye brukt til båtopptrekk, trekking av tømmer, bilberging og for opptrekk av snøscooter eller ATV på henger. Denne winch leveres komplett med 12 meter wire. Vekt 3,5kg.

 

Vinsj for profesjonelt bruk

Vinsjen kan rotere 360 grader og wiren går tvers igjennom winchen, noe som gjør at man unngår å ha en belastende trommel og man kan i tillegg benytte så lang wire man ønsker. Med denne teknologien er det mulig å arbeide på lange avstander, både vertikalt, horisontalt og på skrå. Pulley-man har også den fordelen at den kan bevege seg på en oppspent wire mellom 2 punkter. For å kjøre winchen setter man på en drill som kjører wiren opp og ned.Se video under:

  RELATERTE VARER

  Spesialkompetanse innen løft og fallsikring

  Velkommen til Bretteville Taljer & Maskiner AS - en sertifisert virksomhet med spesialkompetanse innen løft. Vi leverer alt fra enkle kjettingtaljer til avanserte vinsjer, vakuumløftere og kranløsninger. Vårt firma leverer også løsninger innen fallsikringsbaner og fallsikringsutstyr.

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×