0 Tilbudsforespørsel

Vakuumløfter for anleggsmaskiner 1000 kg

Vakuumløfter for anleggsmaskiner 1000 kg
Varenr.
WAL-Dynamic1000
Produktnavn:AL-DYNAMIC 1000
Text promo line 1:For utendørsbruk
Text promo line 2:For løft av fliser, betonkantsten og trappetrinn
Kontakt oss
*

Kvantumsrabatt

Loading...
Vakuumløfter ideell for bygg - og anleggsindustrien

AL- Dynamic 1000 anbefales til entrepenører, anleggsgartnere, kommuner og andre i bygg - og anleggsindustrien. Den er ideel for hurtig og presis opp og nedsenking av fliser, betonkantstein og større elementer som trappetrinn og stålplater. Vakuumløfteren er beregnet for utendørs bruk og har 1000 kg løftekapasitet.

Den kan enkelt henges opp ved hjelp av en løftesjakkel som monteres i løfteøyet på en anleggsmaskin, minigraver eller lastebilkran som har tilstrekkelig løftekapasitet. AL - Dynamic 1000 er helt uten kabler og slanger og drives av en Honda bensinmotor. Den innehar bensintank for mange timers bruk og har både akustisk og visuell alarm med 12 volts oppladbart batteri ved lavt vakuum.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×