Båtopptrekk - vinsj for å trekke opp din båt

Båtopptrekk - Vi har løsningen når du skal trekke opp din båt

Ved båtopptrekk bør du ha en vinsj som både er lett å bruke, ha riktig kapasitet i forhold til båten og den skal selvfølgelig være en god investering og en vinsj du skal kunne ha i mange år. For å dekke de ulike behovene for båtopptrekk har vi flere typer vinsjer som alle har sine fordeler. Vi kan tilby vinsj for båtopptrekk for både store og små båter.

 

GG-28-250.jpg

En klassiker som vi selger mye av er elektrisk båtvinsj. Dette er en trekkvinsj som leveres standard med styretablå og nødstopp. Radio kan enkelt monteres som tillegg med over 100 meter rekkevidde. Dette er en båtvinsj som leveres i kapasitet på 250, 300 og 500 kg. Wire lengde på henholdsvis 30, 45 og 50 meter. En vinsj  som er ypperlig for opptrekk av båt. Vinsjen har 1 x 230 volt, og i 1000 kg kapasitet kan vinsjen fåes som 3 x400/230 volt.

Pulley_man.jpg

Om du er ute etter en svært liten vinsj som er enkel å bære med seg bør du ta en titt på pulley man. Dette er en svært kompakt og hendig mini-vinsj, som kan både løfte og trekke. Vinsjen drives av en drill, enten elektrisk eller batteridrevet. Kapasitet løft: 300kg og 600kg med blokk. Pulley man brukes av mange til båtopptrekk og har den fordelen at du kan få så lang wire du ønsker.

 

wTirfor500 Tirfor T500.jpg

Hvis du har en stor båt og synes at elektriske vinsjer blir for kostbart har vi jekketaljen Tirfor i vårt sortiment.Tirfor er den originale wiretaljen som er solgt i Norge siden 1947. Taljen kan benyttes både til trekk og løft. En stor fordel med denne typen taljer er at du kan benytte ubegrenset lengde på wiren. Tirfor-taljene er praktiske i bruk og er mobile. Wirelengde på 10,20 og 30 meter finnes på lager. Tirfor er godt egnet til båtopptrekk og er en relativ prisgunstig løsning når du skal trekke opp større båter.

 

wJockey Jockey.jpg

Har du en liten båt og ønsker en manuell løsning som er rimelig kan vi tilby en Jockey talje . Denne løsningen er svært praktisk og har lav egenvekt. Den finnes i kapasitet på 300 og 500 kg. Modellene leveres med 10 meter wire og 2 stk wirestropper.

 

 wkasteblokk 100-1S-H mk5.jpg

Vi kan også tilby kasteblokker slik at du kan doble kapasiteten på wiren. Dette vil halvere trekkhastigheten. I noen sammenhenger er dette hensiktsmessig. Fordelen er at du ikke behøver en så sterk vinsj. Vi leverer de fleste typer kasteblokker.

 

Vinsjer for båtopptrekk prøver vi til envher tid å ha lagerført slik at levering skjer kun et par dager etter bestilling. Trenger du spesielle løsninger er vi også behjelpelige med det. Kontakt oss for en hyggelig prat!

Relaterte varer

Pulley-Man mini-winch

 

Enkel og bærbar elektrisk håndwinch. Pulley-man winchen kan rotere 360 grader og wiren går tvers igjennom winchen, noe som gjør at man unngår å ha en belastende trommel og man kan i tillegg benytte så lang wire man ønsker. Med denne teknologien er det mulig å arbeide på lange avstander.

Trekkvinsj fra 250 til 1000 kg
Trekkvinsj med styretablå eller radiostyring
Goliath TS Båtvinsj
Håndvinsj for båthenger.
Jockey J5 og J3 med opptil 500kg kapasitet
Lav egenvekt og hendig størrelse gjør den svært allsidig.