0 Tilbudsforespørsel

Bruker du trekk - og løfteutstyr vil denne taljen være revolusjonerende for deg!

Sannsynligvis den beste og mest innovative jekketaljen som finnes

For å kunne utvikle den beste manuelle jekketaljen på markedet startet produsenten Columbus Mckinnon med et grunnleggende spørsmål; Hvordan bruker mennesker en jekketalje for å utføre sine løfteoperasjoner?

For å svare på spørsmålet utførte en rekke ingeniører sammen med universitetet i Wuppertal i Tyskland en dybdeundersøkelse blant over 200 kunder fra 10 ulike land som baserte seg på hvordan de arbeidet idag med tradisjonelle jekketaljer og hvordan de ønsker å jobbe med en talje for å gjøre arbeidsdagen enklere, mer effektiv, samt unngå store belastninger på kroppen. Studien viste at jekketaljer brukes oftere til trekk og for å sikre last enn til løft, og med tradisjonelle jekketaljer var det umulig å arbeide på en sikker, ergonomisk og effektiv måte.

På bakgrunn fra data i studien har Columbus Mckinnon`s ingeniører utviklet en førsteklasses talje som øker brukeropplevelsen hos kunder over hele verden. Resultatet har ikke bare ført til utvikling av den beste jekketaljen noensinne, men også den mest innovative og sikreste jekketaljen som finnes.

YaleERGO 360 jekketalje er utviklet for at brukeren skal kunne utføre effektive løft - og trekkoperasjoner. Den er ergonomisk designet og lar brukeren jobbe opp til 12 ganger raskere og med så mye som 30% mindre trekkkraft enn med tradisjonelle jekketaljer. Jekketaljens unike håndtak kan rotere 360 grader som både vil øke produktiviteten men også redusere skader og belastninger på kroppen.

Taljen er brukervennlig med en lett synlig indikator på håndtaket som tydelig viser om taljen er stilt inn på løft, senk eller nøytral posisjon. Lasten løftes og senkes enkelt kun med en hånd og når kjettingen er slakk uten last kan man enkelt og raskt trekke ut kjettingen for hånd for å feste kroken på lasten.

Med YaleERGO 360 kan du enkelt og effektiv operere taljen fra alle vinkler med et håndtak som kan trekkes inn og ut på begge sider etter som du vil ha det. Taljen leveres i kapasitet fra 750 til 6000 kg. Velg kapasitet og be om tilbud her

Se video:



Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×