0 Tilbudsforespørsel

Fordeler ved bruk av løftebord

Et løftebord er et arbeidsbord som kan løftes og senkes til ønsket posisjon, og kan dermed gjøre arbeidet med tunge elementer mer ergonomisk. Løftebord er en trygg og pålitelig løsning som varer i mange år. Det finnes flere fordeler ved bruk av løftebord;

Bruk av løftebord gir bedre sikkerhet og helse

I et hvert arbeidsmiljø er de ansattes sikkerhet og helse en viktig faktor for at produktiviteten skal gå som normalt. Ved gjentagende tunge løft og ukomfortable arbeidsstillinger vil man over tid få slitasjer og skader på de ansatte. Ved å bruke et løftebord vil man holde sikkerhet - og helseproblemer i sjakk, slik at man ikke drar på seg unødvendige kostnader i form av sykefravær og senket produktivitet. 

Økt produktivitet

Et løftebord kan være en relativt kostbar investering, men prisen bør ikke skremme deg fra å kjøpe. Et løftebord vil betale seg selv på lang sikt, og til og med være en god investering. Som med alle automatiserte funksjoner vil produktiviteten øke ved bruk av et løftebord. Man kan både løfte tyngre og raskere. Som et resultat vil både monterings - og produksjonsarbeidet gå raskere og mer effektivt. Man unngår manuelt arbeid og sparer tid i produksjonsprosessen. 

Lite vedlikeholdskostnader

Løftebord er svært kostnadseffektive. Ved riktig bruk og stell er dette maskiner som trenger få økonomiske investeringer når det gjelder vedlikehold. Løftebord er slitesterke og solide løfteanordninger som er designet til å fungere i relativt robuste miljøer. 

Forbedret arbeidsstilling med høydejustering

Ved bruk av løftebord forbedrer du høyden og vinkler på gjenstander du arbeider med. Løftebordet håndterer tunge elementer over lengre perioder, og du trenger bare trykke på en knapp for å justere bordets høyde og vinkel. Dette betyr at du kan inspisere lasten ved å bringe den nærmere, og raskt senke den tilbake. Dette gjør det enkelt å se etter feil eller forbedre ting hvis du jobber med presisjonsarbeid. 

Tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser og kapasiteter

Et løftebord kan tilpasses til både bruksområde, bransje, størrelse og kapasitet. Bordet kan produseres for å fungere under nesten alle arbeidsforhold, enten oppgaven din krever at bordet skal brukes for montering, sveising, pakking, eller håndtering av deler og komponenter. Samtidig kan bordet produseres etter omgivelsene du arbeider i. Om det være seg offshore, mat, eller farmasøytisk industri, finnes det løftebord tilgjengelig på markedet. 

Kompakt

Når løftebordet ikke er i bruk, senkes de ned, slik at de tar svært lite plass. De kan også settes bort om nødvendig slik at andre funksjoner får plass i produksjonslokalet. 

Vurderer du å kjøpe løftebord?

Hydrauliske løftebord endrer måten mange bransjer jobber på. Løftebordene er designet for å gjøre arbeidshverdagen enklere og mer produktiv, samtidig som de gir mere komfort til de ansatte. Bretteville Taljer & Maskiner kan tilby et bredt spekter av løftebord for de fleste bruksområder og bransjer;Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×