0 Tilbudsforespørsel

Offshore jekketalje med 4 bremsepaler for økt sikkerhet og finjustering av lasten

Offshore jekketalje fra William Hackett med banebrytende system for økt sikkerhet og løftestabilitet

Da de første jekketaljene ble introdusert på markedet hadde taljene kun 1 bremsepal som sammen med en støttende fjær skulle sikre lasten i å falle. En svikt eller ødeleggelse av fjæren kunne få fatale konsekvenser for løfteoperasjonen. Senere har standard jekketaljer blitt sikret med 2 bremsepaler og fjærer for å gjøre det dobbelt så trygt å utføre en løfteoperasjon. Nå har William Hackett som første produsent gått et steg videre for å gjøre det enda sikrere og stabilt å bruke jekketaljer. 

William Hackett jekketalje for offshorebruk er den første jekketaljen som har fire mekaniske inngrepsfunksjoner som øker sikkerheten ved løft og trekk av store og tunge laster. Den unike og patenterte paldesignen forbedrer løfteegenskapene slik at fire bremsepaler som arbeider i par kan samhandle med sperrehjulet og oppnå en finere justering ved avanserte løfte - og senkeoperasjoner enn det ellers ville gjort ved kun 2 bremsepaler. I motsetning til standard jekketaljer vil disse bremsepalene fortsette å fungere sikkert selvom 2 fjærer skulle svikte eller ødelegges. Dette fordi bremsepalene arbeider sammen som par og ikke individuelt. Med 4 bremsepaler sikres lasten kontinuerlig og man minimerer risikoen for mekaniske feil.

SS-L5 QP Jekketalje for offshore leveres i kapasitet fra 800 kg - 15 tonn og oppfyller og tilfredsstiller kravene i NORSOK R-002:2017. Taljen har en robust design med en gjennomgående konstruksjon av rustfrie deler og korrosjonsbeskyttelse. Den har også justerbare endestoppere og leveres med overlastvern. 

Taljen leveres også som klokketalje både i standard og offshore versjon.Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×