0 Tilbudsforespørsel

Liten taljevinsj med 300 eller 600 kg kapasitet

Liten taljevinsj med 300 eller 600 kg kapasitet
Varenr.
Wminitalje
Produktnavn:Pulley-man
Text promo line 1:Arbeid på lange avstander
Text promo line 2:Bærbar, egenvekt kun 3,5 kg
Kontakt oss
*

Kvantumsrabatt

Loading...
Kompakt, bærbar elektrisk håndvinsj

Enkel og bærbar elektrisk håndwinch. Pulley-man winchen kan rotere 360 grader og wiren går tvers igjennom winchen, noe som gjør at man unngår å ha en belastende trommel og man kan i tillegg benytte så lang wire man ønsker. Med denne teknologien er det mulig å arbeide på lange avstander.

 

Brukes til det meste

Svært kompakt og hendig mini-winch, som kan både løfte og trekke. Dette er en winch som drives av en drill, enten elektrisk eller batteridrevet. Kapasitet løft: 300kg og 600kg med blokk kan fåes som tillegg. Kapasitet trekk: f.eks i 5,71 grader vil vinsjen kunne trekke hele 2,1 tonn. Pulley- man winch benyttes i dag av en rekke håndverkere til løfting av materialer, mastemontering, skiltmontering og fasadearbeid for å nevne noe. Den er også mye brukt til båtopptrekk, trekking av tømmer, bilberging og for opptrekk av snøscooter eller ATV på henger. Denne winch leveres komplett med 12 meter wire. Vekt 3,5kg.

 

Vinsj for profesjonelt bruk

Vinsjen kan rotere 360 grader og wiren går tvers igjennom winchen, noe som gjør at man unngår å ha en belastende trommel og man kan i tillegg benytte så lang wire man ønsker. Med denne teknologien er det mulig å arbeide på lange avstander, både vertikalt, horisontalt og på skrå. Pulley-man har også den fordelen at den kan bevege seg på en oppspent wire mellom 2 punkter. For å kjøre winchen setter man på en drill som kjører wiren opp og ned. Den har i tillegg et integrert bremsesystem som holder på lasten selvom drillen fjernes.Se video med ulike bruksområder:

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×