0 Tilbudsforespørsel

Allround vinsj

Allround vinsj
Varenr.
windustria
Produktnavn:Industria
Text promo line 1:Kapasitet fra 1-10 tonn
Text promo line 2:Variabel hastighet
Kontakt oss
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Allround vinsj
 • photo1_p30_detouree
 • vinsjindustria
Vinsj for løft og trekk

Industria Vinsj

En allround vinsj som er konstruert for industrien såvel som for mindre oppgaver i privat bruk. Vinsjen har kapasitet fra 1 til 10 tonn og kan brukes både til løft og trekk. Dette er en vinsj som kan brukes til de fleste oppgaver som for eksempel:

 

-Åpne luker

-Åpning av sluseporter

-Trekke store laster

-Trekke opp båter

-Stramming av transportbånd

-Brukes på scener og teater

 

Vinsjen kan fåes i både 230 og 400 volt, 50 HZ med tre fas bremsemotor. Ip graden er 55 og motoren spenner fra 1,1 til 9,2 kw avhenging av størrelse på vinsjen. Vinsjen kan fåes med en rekke tilleggsfunksjoner som endestoppere, overslastsikring, pressrulle for wire, rillet trommel, slakk wire funksjon(stopper vinsjen når wiren ikke lenger er stram) og variabel hastighet.

Industria vinsj er en kompakt vinsj med ekstra bred trommel og kan fåes i kapasiteter fra 1 til 10 tonn. Vinsjen er europeisk produsert og følger EC direktivet 20006/42/EC. Den har obligatorisk nødstopp og har endestoppere hvis du skal bruke den til løft. Hvis du skal ha den i kapasitet over 1000 kg har den i tillegg overlastsikring som standard.

  Leverandør av profesjonelt løfteutstyr siden 1990

  Bretteville Taljer & Maskiner AS leverer løfteutstyr til norsk industri, - energi - og offshorebasert virksomhet

  Bretteville ble stiftet i 1990 og leverer et stort utvalg av profesjonelt løfteutstyr som løftebord, vinsjer, kranvekter, taljer, kraner, vakuumløftere og kabeltrekkeutstyr. Vi fokuserer hele tiden på å kunne levere det siste av teknologi innen løft og trekk, samtidig som vi tilbyr gamle kvalitetsprodukter i vårt sortiment. Ønsker du skreddersydde løsninger på en vinsj, talje, vakuumløfter eller kran kan du kontakte oss!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×