0 Tilbudsforespørsel

Vakuumløfter for en sikker og effektiv materialflyt designet for mange bruksområder

Vakuumløfter for håndtering av alt fra plater, fliser, glass, planker, pappesker og sekker.  Løsninger som gjør det enklere å håndtere betong, heller og steiner.  Skreddersydde vakuumløftere designet for løft av beholdere, plastdunker, tønner og spann. 

Vakuumløftere som leveres av Bretteville Taljer & Maskiner brukes i en rekke næringer for å sikre effektiv materialflyt i bedriftene. Mange års erfaring og et nært forhold til bransjene som benytter seg av vakuumløftere har gjort at vi forstår ulike prosesser for materialflyt. Dette gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger som oppfyller de høyeste kvalitetsmessige standarder. En riktig vakuumløfter for ditt bruksområde gjør at du kan håndtere materialer raskere og sikrere, samtidig som du beskytter både ansatte og materialene du skal løfte. 

Vakuumløfter for løft av plater

For løft av plater opp til 2000 kg kan vi tilby Fezer sin universelle vakuumløfter Vacuboy. Uansett om platene skal løftes vannrett, svinges eller snus 180 grader, er Vacuboy den idelle vakuumløfteren. Den kan også justeres etter ulike krav. Vakuumløfter for plater beregnet for håndtering av betong, aluminium, treplater, marmorplater og stålplater kan leveres med tilpasset sugekopper. Alle løsninger har høy funksjonalitet kombinert med en enkel og ergonomisk betjening, og har i tillegg Fezer sitt unike sikkerhetskonsept med patentert hovedbryterovervåking. Skal du løfte store tunge plater over 2000 kg er vakuumløfteren VacuGiant den mest ideelle. Denne vakuumløfteren kan håndtere plater opp til 30 meter lengde, 4 meter bredde og opp til 40 tonn kapasitet. Lasten kan ikke bare løftes horisontalt, men i tillegg svinges eller snus. Den robuste stålprofildesignen og de skreddersydde sugeplatene garanterer at alle løft gjøres meget skånsomt og sikkert. VacuGiant brukes hodedsaklig til stål - og aluminiumsplater. 

vakuumløfter1212.png

 

Vakuumløfter til bruk på glass og vindu

Glass - og vinduselementer er absolutt vakuumtette, og er derfor ideelt til bruk med vakuumteknologi. Vi kan tilby en rekke løsninger for automatisk og manuell håndtering av glass og vindu, uansett om glasselementene skal transporteres vannrett, roteres eller svinges. 

vakuumløfterglass.jpg

 

Håndtering av planker, limtrebjelker og sponlater med vakuum

For håndtering av tette eller porøse treelementer tilbyr vi forskjellige serier som kan løfte dette på en sikker og pålitelig måte. VacuWood vakuumløfter kan håndtrere planker, treplater og limtrebjelker opp til 24 meter. For løfting av mer uhåndterlig tremateriale med kvisthull finnes det spesielle sugekopper som låser automatisk når de plaseres på et kvisthull eller over en sprekk. Vacupro er en serie som har den egenskapen at den trygt og sikkert løfter flater som kan være ujevne og porøse og den kan brukes både horisontalt og vertikalt. Det finnes mange alternativer og vakupro kan justeres for de fleste arbeidsoppgaver.

Bohlen-VLM-1.jpg

 

Vakuumløfter for pappesker, bokser, pakker, kartonger og kasser

Vi kan tilby vakuumløftere som er skreddersydde for håndtering av pappesker, bokser, pakker, kartonger og kasser. Uansett om du skal legge i eller ta esker med tungt innhold ut av lager kan du gjøre det med en vakuumløfter som fungerer med høy hastighet, slik at du oppnår maks effektivitet. Med de krafigste vakuumløfterene kan du oppnå en hastighet på 1 meter per sekund. 

vakuumløfter eske.JPG

 

Vakuumløfter for håndtering av plastplater og deler av ulike former

Skal du transportere plastplater er vakuumløfteren Vacuboy den idelle løsningen. Da kan du både håndtere platene vannrett, svinge eller snu. Vakuumløfteren garanterer en sikker, pålitelig og skånsom håndtering av plastplatene. Trenger man derimot å løfte uhåndterlige deler eller plastenheter i produksjonen kan vi tilby løfteenheter som både kan gripe og klemme mekanisk rundt det du skal løfte. Dermed kan formede deler med komplekse ytre dimensjoner trygt kobles på og flyttes. 

Vakuumløfter plastplate.JPG

 

Vakuumløfter for håndtering av sekker

Bretteville leverer vakuumløfter spesielt egnet for håndetring av sekker. Enten du skal legge til, ta ut av lager eller gjøre sekker klare for pakking og sending kan vi tilby en løsning med vakuumløfter som håndterer sekker på en skånsom måte med maksimal hastighet opp til 1 meter per sekund. Forskjellige sugekopper er tilgjengelig for å tilpasse de på best mulig måte til ulike type sekker. 

vakuumløfter.sekker1.JPG

 

Vakuumløfter til bruk på stein, betong og heller

Med vakuumløfter beregnet for stein og betong kan du løfte store enheter på en sikker måte enten det er manuelle eller automatiske prosesser. Her er det mulig og både svinge og snu store stein - og betongelementer på en skånsom og effektiv måte. Vakuumløfter for stein og betong kjennetegnes av høy driftsikkerhet, selv på ekstremt tøft underlag. Spesielle sugekopper og tetningsprofiler holder steiner og betongdeler fast i en tilstrekkelig tidsperiode selv etter strømbrudd. 

Vakuumløfter.stein.heller.jpg

 

Vakuumløfter for løft av beholdere, plastdunker, spann og tønner

For håndtering av ulike beholdere og tønner kan Bretteville tilby deg flere løsninger. VacuQuicklift er utviklet for å håndtere laster opp til maks 50 kg avhengig av hva den skal løfte på en rask og enkel måte. Med det unike "Quick-Release-System" senkes og frigjøres lasten kontrollert med en hånd. Dette øker hastigheten på lasthåndteringen. VacuQuicklift lar seg enkelt kombinere med en kranløsning. VacuPowerlift er den intelligente, komfortable og brukervennlige vakuumløfteren for nesten alle oppgaver. Siden den er så enkel å håndtere med kun en hånd vil den føre til færre belastningsskader og en lettere hverdag. VacuPowerlift er tilgjengelig med mange forskjellige sugeføtter og mye praktisk tilleggsutstyr. Spesiell tilpasning av sugekopper gjør at du med Vacuboy vakuumløfter kan forflytte flere beholdere og dunker samtidig om dette er ønskelig. Vi tilbyr også løsninger hvor lasten kobles på manuelt med ulike klemmere og gripere. Dette anbefales for beholdere, spann eller plastdunker som ikke har noe sugeområde å snakke om. 

vakuumløfter plastdunk.JPG

 

Vakuumhåndtering av papir og papirruller

Bretteville kan tilby robuste, effektive og fremfor alt svært intelligente papirløftere for håndtering av papirruller. Disse kjennetegnes av høy presisjon og driftssikkerhet. Teleskopiske sentreringstapper kan justere seg til forskjellige kjernediametre og garantere et nøyaktig sentrert inngrep. For helautomatiske produksjonsprosesser kan vi tilby vakuumløftere med sugespindler som vekselsvis skiller ark og papirlag. Dermed kan produksjonsprosessen gjøres både effektivt og lønnsom med høy grad av driftsikkerhet. 

vakuumløfter papir.JPG

 Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×