0 Tilbudsforespørsel

Vakuumløfter for anleggsmaskiner 8000 kg

Vakuumløfter for anleggsmaskiner 8000 kg
Varenr.
WAL-Dynamic8000
Produktnavn:AL- DYNAMIC 8000
Text promo line 1:For større og tyngre jobber som utføres utendørs
Text promo line 2:Henges opp i løfteøyet på graver,anleggsmaskin eller lastebilkran

Kvantumsrabatt

Loading...
Beregnet for bruk utendørs til bruk i bygg og anleggsindustrien

Denne vakuumløfteren er beregnet for større og tyngre jobber som utføres utendørs. AL- Dynamic 8000 anbefales til entrepenører, anleggsgartnere, kommuner og andre i bygg - og anleggsindustrien. Den er ideel for hurtig og presis opp og nedsenking av fliser, betonkantstein og større elementer som trappetrinn og stålplater.

Vakuumløfteren er beregnet for utendørs bruk og har 8000 kg løftekapasitet. Den kan enkelt henges opp ved hjelp av en løftesjakkel som monteres i løfteøyet på en anleggsmaskin, minigraver eller lastebilkran som har tilstrekkelig løftekapasitet. AL - Dynamic 8000 er helt uten kabler og slanger og drives av en Honda bensinmotor. Den innehar bensintank for mange timers bruk og har både akustisk og visuell alarm med 12 volts oppladbart batteri ved lite vakuum

    Spesialkompetanse innen løft og fallsikring

    Velkommen til Bretteville Taljer & Maskiner AS - en sertifisert virksomhet med spesialkompetanse innen løft. Vi leverer alt fra enkle kjettingtaljer til avanserte vinsjer, vakuumløftere og kranløsninger. Vårt firma leverer også løsninger innen fallsikringsbaner og fallsikringsutstyr.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×