Vakuumløfter for stein - Fortausfliser og kantstein

Vakuumløfter for stein - Fortausfliser og kantstein

Kvantumsrabatt

Loading...
Vakuumløfter for enkel håndtering av stein - Fortsausfliser og kantstein

For enkel og effektiv håndtering av de mest porøse betonfliser og kantstein. Vakuumlørfteren har lynfunksjon for rask utskifting av sugekopper. Svingarmen har 3000 mm rekkevidde og arbeidsradius på 270 grader. Den har videre en totalhøyde på 2500 mm og løftehøyde på 1200 mm.

 

Ved utette fliser og stein vil vanligvis de fleste vakuumløftere kjøre med full omdreining som gir mye støy. Med Blazer 2000 vil litt mer enn tomgang være tilstrekkelig noe som gir svært lavt støynivå. Det er heller ingen friksjon i vakuumløftslangen når man løfter og senker og vakuumløfteren er svært enkel og fleksibel å posisjonere og flytte. Den kan leveres med vakuumløfteslange fra 100 - 120 - 140 - 160- 180 - 200Ø for løftekapasitet inntil 160 kg, noe som betyr at det kan leveres vakuumløfter til både små og store fliser, noe de fleste vakuumløftere ikke har muligheten til.

 

AL - Blazer 2000 anbefales til entrepenører, anleggsarbeidere, kommuner og for jobber i byggeindustrien. Den er ideell for rask opp og nedsenkning av fliser, stein, betonkantsten og større elementer som trapper og stålplater.

Kontakt oss
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden