0 Tilbudsforespørsel

CHAINMASTER; Kvalitetstaljer for bruk på scener, arenaer, haller og show

Verdensledende innen utvikling og produksjon av elektriske taljer tilpasset scenebruk

Siden lanseringen i 1994 har det tyske selskapet CHAINMASTER utviklet seg til å bli en av verdens ledende produsenter av elektriske taljer og styringssystemer til eventindustrien, og tilbyr et omfattende produktspekter i forbindelse med oppsett av scener på show, konserter, teater og opera. Til dags dato er omtrent 125.000 elektriske kjettingtaljer fra CHAINMASTER i bruk, og selskapet eksporterer til 55 land verden rundt. Taljene kan leveres som skreddersydde løsninger for teater, operahus, konserter, multifunksjonshaller og TV studioer. Chainmaster kjettingtaljer har en rekke designfunksjoner som skiller seg ut fra lignende taljer. Ekstrem jevn kjøring sikres ved bruk av et kabelarhjul med 5 lommer. Sikker hold av lasten oppnås ved hjelp av en patentert friksjonsclutch som er plassert utenfor lastbanen. I kombinasjon med CHAINMASTER styringssystemer kan det tilbys en "alt i ett løsning" for både vanlig bruk og spesielle bruksområder.

CHAINMASTER scenetaljer gir økt sikkerhet, fleksibilitet og effektivitet ved rigging og løft av komplekse laster. Taljene kan leveres i klatrende versjon og med standard oppheng. De har en lett og kompakt design med lavt støynnivå. Taljene har 3 ulike sikkerhetsnivåer; D8 elektriske taljer må henge fast med ekstra sikring av last over personer. D8Pluss kan henge fast med last uten sikring over personer, mens for C1 taljer kan lasten både løftes, senkes og henge over personer uten ekstra sikring. Både C1 og D8Pluss er utstyrt med to uavhengige bremser; en driftsbrems og en sikkerhetsbrems. 

I samarbeid med CHAINMASTER er Bretteville Taljer & Maskiner en kompetent leverandør og samarbeidspartner ved levering av taljer og styringssystemer for teater og scener. Før levering til kunden vil hvert system være ferdig montert og alle funksjonaliteter vil være testet i detalj. Alle testresultater og funksjoner vil være digitalt dokumentert og arkivert. CHAINMASTER er også tilgjengelig etter levering med en omfattende serviceavdeling som hjelper til med oppfølging og spørsmål som måtte komme i etterkant av levering. Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×